Comunicat de presă – Deputatul european Siegfried Mureșan a fost reales vicepreședinte al Comisiei pentru bugete a Parlamentului European

Deputatul european Siegfried Mureșan (PPE / PMP) a fost reales astăzi vicepreședinte al Comisiei pentru bugete a Parlamentului European pentru un nou mandat de doi ani și jumătate. Siegfried Mureșan a deținut aceeași funcție și în precedenta componență a conducerii Comisiei, din iulie 2014 până în ianuarie 2017.
„În primul rând, le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată încă o dată. În Parlamentul European, continuitatea este esențială, este nevoie de ani întregi ca să dobândești încredere și credibilitate pentru a putea lucra la proiectele importante, precum bugetul anual și multianual al Uniunii. De aceea, ca vicepreședinte al Comisiei pentru bugete și pentru a doua jumătate a legislaturii, obiectivul meu rămâne finanțarea priorităților de creștere economică ale Uniunii Europene și cheltuirea cât mai eficientă a banilor europeni în acele domenii care asigură mai multe locuri de muncă stabile și bine plătite și siguranța cetățenilor europeni. Totodată, consider că investițiile în infrastructură, cercetare, inovare și dezvoltare reprezintă cheia competitivității economiei europene pe plan global și aici rolul Comisiei pentru bugete este foarte important în negocierile pentru finanțarea acestor domenii. Mă voi asigura, din această funcție, că aceste investiții vor continua”, a declarat eurodeputatul Siegfried Mureșan după votul din ședința Comisiei pentru bugete.
Siegfried Mureșan este totodată negociator-șef al Parlamentului European pentru proiectul de buget al Uniunii Europene din anul 2018, în valoare de aproximativ 160 de  miliarde de euro, fiind primul eurodeputat român ales să negocieze prioritățile de alocare bugetară ale Uniunii.
***
Siegfried Mureșan a fost ales deputat european în luna mai 2014 pe listele Partidului Mișcarea Populară (PMP). Din ianuarie 2015 deține și funcția de purtător de cuvânt al Partidului Popular European (PPE). În prezent este vicepreședinte al Comisiei pentru bugete din Parlamentul European, membru în Delegația la Comisia parlamentară de cooperare UE – Moldova și în Delegația la Adunarea Parlamentară „Euronest”. Totodată, este membru supleant în Comisia pentru afaceri economice și monetare, Comisia de anchetă privind măsurarea emisiilor în sectorul autovehiculelor (Comisia de anchetă privind cazul „Volkswagen”) și în Delegația pentru relațiile cu India.
_________________
Pentru detalii:
Echipa de comunicare a deputatului european Siegfried Mureșan
Andrei Jujan: +40 766 369 485;                                      
Paul Stencoane: +40 769 611 020.

By |2017-03-21T08:21:00+00:00martie 21st, 2017|Categories: Bugetul UE, Comisia pentru bugete, Parlamentul European, Siegfried Muresan|Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presă – Deputatul european Siegfried Mureșan a fost reales vicepreședinte al Comisiei pentru bugete a Parlamentului European
Deputatul european Siegfried Mureșan (PMP / PPE) a fost desemnat ieri responsabil (raportor) din partea Comisiei pentru bugete a Parlamentului European pe avizul privind programul de asistență macrofinanciară în valoare de 100 de milioane de euro destinată Republicii Moldova.  
În calitate de raportor pe acest aviz, eurodeputatul Siegfried Mureșan va putea formula în numele Comisiei pentru bugete a Parlamentului European amendamente la propunerea Comisiei Europene de acordare a asistenței macrofinanciare de 100 de milioane de euro Republicii Moldova.
„Această asistență macrofinanciară are rolul de a ajuta Republica Moldova să finanțeze pe termen scurt proiecte de strictă urgență și să-și stabilizeze economia. Uniunea Europeană arată din nou că este dispusă să ajute Republica Moldova și că apropierea de Uniunea Europeană aduce beneficii pentru economia Republicii Moldova și, implicit, pentru cetățenii săi. Acordarea acestei finanțări depinde strict de punerea în aplicare a unor condiții și reforme de care are nevoie Moldova. Acestea nu vor fi impuse, ci vor fi convenite între Uniunea Europeană și Guvernul Republicii Moldova în cadrul unui memorandum de înțelegere. Eu voi propune ca în acest memorandum să fie stipulate termene și etape cât mai clare pentru realizarea reformelor în domenii-cheie, precum justiția, statul de drept, combaterea corupției, reformarea sectorului bancar. Eu vreau să mă asigur că sprijinul financiar pe care UE îl oferă Republicii Moldova este bine folosit, că se implementează reformele pe care oamenii le așteaptă și că rezultatele vor fi resimțite de cetățeni”, a declarat deputatul european Siegfried Mureșan.
Votul final al Parlamentului European pe avizul pentru programul de asistență macrofinanciară în valoare de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova este programat să aibă loc în plen în sesiunea din luna mai a acestui an.
_________________
Pentru detalii:
Echipa de comunicare a deputatului european Siegfried Mureșan
Andrei Jujan: +40 766 369 485; Paul Stencoane: +40 769 611 020.
                                      

By |2017-01-27T07:34:00+00:00ianuarie 27th, 2017|Categories: Comisia pentru bugete, Comisia pentru Republica Moldova, comunicat de presa, Comunicate de presă, Parlamentul European, Republic of Moldova, Siegfried Muresan|Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presă – Deputatul european Siegfried Mureșan, desemnat responsabil din partea Comisiei pentru bugete pe avizul privind asistența macrofinanciară de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova
Deputatul european Siegfried Mureșan, vicepreședinte al Comisiei pentru bugete a Parlamentului European, lansează astăzi, 24 august 2015, proiectul „Turul investitorilor din România”, în cadrul căruia va efectua vizite la marii investitori străini și români din țară cu scopul de a afla cu ce provocări se confruntă principalii actori din sectorul privat din România.
Prima ediție a proiectului „Turul investitorilor din România” se va desfășura în perioada 24 – 28 august 2015, ocazie cu care eurodeputatul Siegfried Mureșan va efectua vizite la sedii și fabrici a 9 mari companii din județele Brașov și Mureș (24 august), Alba (25 august), Cluj (26 august), Hunedoara (27 august) și Timiș (28 august).
Companiile vizitate în această perioadă de către eurodeputatul român totalizează o cifră de afaceri în România de aproximativ 7 miliarde de euro și un număr de circa 7.000 de angajați.
„Pe parcursul acestui proiect pe care l-am lansat vreau să aflu, printre altele, cu ce provocări se confruntă marii investitori din România, cum evaluează ei evoluția economiei din ultimii ani și, nu în ultimul rând, în ce măsură sunt afectați de modificările aduse Codului fiscal.
Totodată, în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru bugete și membru supleant al Comisiei pentru afaceri economice și monetare din Parlamentul European, vreau să știu cum poate fi îmbunătățită prin politici europene activitatea investițională din țara noastră și care sunt factorii care conduc la sporirea capacităților investitorilor astfel încât să creeze locuri de muncă în România”, a declarat eurodeputatul Siegfried Mureșan.
„Este obligația noastră, a politicienilor, să comunicăm strâns cu mediul privat pentru ca, împreună, să contribuim la dezvoltarea economiei românești și la creșterea oportunităților de angajare pentru oameni”, a mai spus Siegfried Mureșan.
_______________________
Pentru detalii:
Echipa de comunicare a deputatului european Siegfried Mureșan
Paul Stencoane: +40 769 611 020;                                
Andrei Jujan: +40 766 369 485.By |2015-08-24T07:04:00+00:00august 24th, 2015|Categories: comunicat de presa, Siegfried Muresan|Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presă. Deputatul european Siegfried Mureșan lansează proiectul „Turul investitorilor din România” – ediția I
Deputatul european Siegfried Mureșan a condus în data de 15 iulie 2015 prima sesiune de dezbateri a audierii publice „Bugetul UE și IMM-urile” organizată de Comisia pentru bugete a Parlamentului European.
La dezbatere au luat cuvântul reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Băncii Europene de Investiții, cercetători și antreprenori.

Obiectivul dezbaterii a fost ca membrii Comisiei pentru bugete din Parlamentul European să afle direct de la persoanele implicate care sunt măsurile legislative pe care trebuie să le promoveze la nivel european pentru a facilita accesul la finanțare al IMM-urilor.
„IMM-urile sunt coloana vertebrală a economiei Uniunii Europene, iar noi, ca legiuitori europeni, trebuie să vedem ce instrumente putem să le oferim acestor întreprinderi care susțin economia europeană pentru a avea acces mai ușor la finanțare și pentru a se putea dezvolta.
Am auzit astăzi în dezbatere că finanțarea este importantă, dar nu este totul. IMM-urile au nevoie și de un cadru instituțional mai bun în care să poată acționa, unul mai puțin birocratizat decât cel actual”, a declarat deputatul european Siegfried Mureșan, vicepreședinte al Comisiei pentru bugete, la finalul audierii publice din PE.
Concluziile eurodeputatului român au fost susținute și de către președintele Comisiei pentru bugete, Jean Arthuis.
„Europa are toate atuurile pentru a reuși. Problema este că încă nu funcționează așa cum ar trebui. (…) Evident, finanțarea este esențială, însă, pentru ca investitorul să se angajeze financiar, trebuie să i se îndeplinească anumite condiții. Mai avem mult de lucru pe calea simplificării și debirocratizării”, a declarat și eurodeputatul francez, la finalul audierii din Parlament.
Background
Întreprinderile mici și mijlocii joacă un rol central în economia Uniunii Europene (UE). Ele reprezintă peste 98% din totalul întreprinderilor din UE și furnizează peste două treimi din locurile de muncă în sectorul privat. Totodată, IMM-urile contribuie cu peste 60% la valoarea adăugată a companiilor europene.
Totuși, întreprinderile mici și mijlocii întâmpină frecvent probleme în obținerea de finanțare, îndeosebi start-up-urile, iar perioada de criză economică nu a făcut decât să îngreuneze accesul la capital al acestor companii.
Din acest motiv, Uniunea Europeană a implementat și implementează programe de încurajare a finanțării IMM-urilor din partea sectorului privat. 
_________________
Pentru detalii:
Echipa de comunicare a deputatului european Siegfried Mureșan
Andrei Jujan: +40 766 369 485;                                      
Paul Stencoane: +40 769 611 020.

By |2015-07-16T11:11:00+00:00iulie 16th, 2015|Categories: Fără categorie|Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presă – Deputatul european Siegfried Mureșan: IMM-urile din UE au nevoie de un cadru instituțional mai puțin birocratizat
Deputatul european Siegfried Mureșan organizează în perioada 4 mai – 31 decembrie 2015 programul de stagii de practică „Primul pas în cariera europeană” în cadrul biroului parlamentar din București. Programul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani care doresc să se familiarizeze cu activitățile Parlamentului European și, totodată, să acumuleze cunoștințe și experiență profesională în domeniul politicilor europene.
„Prin acest program, doresc să ofer tinerilor bine pregătiți şansa de a se familiariza cu activităţile din Parlamentul European, și, în special, cu cele din cadrul biroului de eurodeputat. Ofer acestor tineri oportunitatea să mă însoţească la întâlniri în ţară, să interacţioneze cu cetăţenii, să pregătească materiale informative pentru mass-media, dar şi să efectueze o vizită de lucru la Parlamentul European pentru a vedea îndeaproape ce înseamnă munca într-o instituție europeană”, a declarat deputatul european Siegfried Mureșan.
„Consider că România are nevoie de o generație de tineri bine pregătiți și, de aceea, ori de câte ori am ocazia, vin în sprijinul lor cu astfel de inițiative”, a adugat eurodeputatul român.
Programul de stagii de practică se va desfășura în trei etape: 4 mai – 30 iunie 2015, 1 septembrie – 31 octombrie 2015 și 1 noiembrie – 31 decembrie 2015, urmând a fi selectat un singur stagiar pentru fiecare dintre perioadele menționate.
Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani sunt invitați să trimită dosarul de candidat până în data de 5 aprilie 2015 la adresa de e-mail internship@siegfriedmuresan.eu.
Candidații trebuie să fie studenți sau absolvenți de studii superioare în domenii ce vizează activitatea Parlamentului European (științe politice, relații internaționale și integrare europeană, științe juridice, studii economice, științe ale comunicării). Dosarul de participare trebuie să conțină CV (format european), foaia matricolă a studiilor universitare și o scrisoare de intenție. Participanții mai trebuie să specifice în ce perioadă preferă să efectueze stagiul de practică: 4 mai – 30 iunie 2015, 1 septembrie – 31 octombrie 2015, respectiv 1 noiembrie – 31 decembrie 2015. Dosarele incomplete nu vor fi luate în considerare.
Anunțarea candidaților selectați se va face în 27 aprilie 2015, urmând ca persoanele selectate să confirme până în data de 30 aprilie 2015. Stagiatura nu este remunerată, dar la sfârșitul perioadei de practică, fiecare stagiar va primi o adeverință care atestă efectuarea stagiului.
______________________
Programul „Primul pas în cariera europeană”   – stagii de practică în cadrul biroului din București al deputatului european Siegfried Mureșan
Deputatul european Siegfried Mureșan organizează în perioada 4 mai – 31 decembrie 2015 programul de stagii de practică „Primul pas în cariera europeană” la biroul parlamentar din București. Programul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani care doresc să se familiarizeze cu activitățile Parlamentului European și, totodată, să acumuleze cunoștințe și experiență profesională în domeniul politicilor europene.
Calendarul programului de stagii de practică:
27 martie 2015 – lansarea programului;
5 aprilie 2015 – termenul limită pentru înscrieri;
6 – 19 aprilie 2015 – evaluarea dosarelor și preselecția candidaților;
20 – 24 aprilie 2015 – intervievarea candidaților care au trecut de preselecție;
27 aprilie 2015 – notificarea candidaților acceptați;
27 – 30 aprilie 2015 – perioada de confirmare din partea candidaților acceptați;
4 mai – 30 iunie 2015 – primul stagiu de practică;
1 septembrie – 31 octombrie 2015 – al doilea stagiu de practică;
1 noiembrie – 31 decembrie 2015 – al treilea stagiu de practică;
31 decembrie 2015 – încheierea programului.
Documente necesare:
          Curriculum Vitae (format european);
          Foaie matricolă a studiilor universitare sau o adeverință de la facultate care să ateste media notelor în fiecare an de studiu;
          Scrisoare de intenție.
Criterii de selecție:
·         Tânăr cu vârsta curpinsă între 18 și 28 de ani;
·         Student sau absolvent de studii superioare în domenii ce vizează activitatea Parlamentului European (științe politice, relații internaționale și studii europene, științe juridice, științe economice, științe ale comunicării);
·         Cunoștințe solide privind actualitatea politică națională și europeană;
·         Cunoașterea unei limbi de circulație internațională.
Candidații vor menționa în cadrul aplicației în ce perioadă preferă să efectueze stagiul: 4 mai – 30 iunie 2015, 1 septembrie – 31 octombrie 2015, respectiv 1 noiembrie – 31 decembrie 2015. Se va selecta un singur stagiar pentru fiecare perioadă de practică.
Responsabilitați stagiar:
·         Însoțirea deputatului european Siegfried Mureșan la întâlniri și evenimente în România;
·         Dialog cu cetățenii, înregistrare solicitări, organizare audiențe;
·         Propuneri de luări de poziție pe teme de interes public;
·         Pregătire materiale informative;
·         Monitorizare evenimente interne și internaționale;
Beneficii:
·         Posibilitatea de a lucra într-un mediu instituțional dinamic și serios;
·         Posibilitatea de a interacționa cu profesioniști și experți ai instituțiilor europene;
·         Acumularea de experiență în domeniul în care dorești să te dezvolți profesional;
·         O vizită de lucru la Bruxelles sau Strasbourg;
·         Adeverință care atestă efectuarea stagiului de practică;
Mențiuni:
·         Stagiul de practică nu este remunerat;
·         Dosarele incomplete nu vor fi luate în considerare.
Candidații pot trimite dosarele de participare la adresa de e-mail: internship@siegfriedmuresan.eu.  Fiecare înscriere validă va primi un e-mail de confirmare înainte de începerea preselecției.

By |2015-03-27T08:19:00+00:00martie 27th, 2015|Categories: comunicat de presa, evenimente pe, evenimente romania, Parlamentul European, pe, Siegfried Muresan|Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presă – Deputatul european Siegfried Mureșan lansează programul de stagii „Primul pas în cariera europeană”
Eurodeputatul român Siegfried Mureșan a solicitat miercuri Departamentului pentru Oportunități Egale din Guvernul Italiei să facă toate demersurile necesare pentru ca eurodeputatul italian Gianluca Buonanno să răspundă în fața justiției pentru declarațiile discriminatorii la adresa românilor care locuiesc în Italia.
Într-o scrisoare transmisă în 25 februarie 2015 șefei Departamentului pentru Oportunități Egale din Guvernul Italiei, doamna Ermenegilda Siniscalchi, domnul Siegfried Mureșan și-a arătat îngrijorarea față de declarațiile domnului Gianluca Buonanno cu privire la românii care locuiesc și muncesc în Italia. Într-un interviu acordat vineri postului italian Radio 24, eurodeputatul italian afirma că se bucură de moartea unui deținut român într-o închisoare italiană și că ar fi foarte fericit dacă toți românii ar părăsi Italia.
Domnul eurodeputat Siegfried Mureșan a ținut să precizeze că declarațiile eurodeputatului Gianluca Buonanno, nu doar că sunt total inacceptabile, dar, totodată, încalcă prevederile Directivei Consiliului 2000/43/CE privind principiul egalității de tratament între persoane, implementată deja în legislația internă de către Italia.
„În aceste condiții, vă cer dumneavoastră şi Oficiului Național de Luptă Împotriva Discriminării Rasiale să acționați în așa fel încât acest caz să fie adus în fața justiției italiene. Oferind exemple puternice și concrete opiniei publice din Italia, aveți oportunitatea de a vă aduce o importantă contribuție la lupta împotriva discriminării”, a solicitat deputatul european Siegfried Mureșan în scrisoarea transmisă oficialului italian.
Textul scrisorii:
25.02.2015, Bruxelles
Ermenegilda SINISCALCHI
Şefa Departamentului pentru Oportunități Egale
Stimată doamnă Ermenegilda Siniscalchi,
Vă scriu pentru a-mi exprima îngrijorarea cu privire la declarațiile făcute de deputatul european Gianluca Buonanno în data de 20 februarie.
Domnul Buonanno a declarat la postul italian Radio 24 că s-a bucurat de moartea unui deținut român care s-a sinucis într-o închisoare italiană din Opera. De asemenea, a adăugat că ar fi fericit dacă toți românii ar pleca din Italia.
Doresc din start să precizez că această scrisoare nu este o modalitate de a proteja un deținut condamnat; este un semnal de alarmă pe care doresc să îl trag cu privire la situația românilor din Italia.
Aceste declarații ale domnului Buonanno au urmat unor comentarii făcute de câțiva angajați ai poliției penitenciarului pe o rețea de socializare.
Ministrul Justiției din Italia, Andrea Orlando, și-a făcut deja cunoscută opinia cu privire la aceste ultime comentarii, declarând că sunt intolerabile.
Cu toate acestea, nicio acțiune nu a fost luată împotriva europarlamentarului italian. Trebuie să vă atrag atenția că aceasta nu este prima dată când domnul Gianluca Buonanno face declarații împotriva imigranților și incită la xenofobie și rasism. El a solicitat în mod repetat stoparea imigrării în Italia și i-a incitat pe compatrioții săi italieni la ură împotriva imigranților. Acestea nu sunt doar comentarii politice, așa cum ar putea fi interpretate, ci atacuri constante asupra unei întregi comunități. Ceea ce agravează situația este faptul că domnul Buonanno este o persoană publică, dar care, aparent, nu cunoaște îndeajuns de bine legislația europeană și națională privind discriminarea și libera circulație a persoanelor.
Cu privire la acest aspect trebuie să amintesc faptul că în baza articolului 18 din Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene şi articolului 21 al Cartei Drepturilor Fundamentale – „orice discriminare pe baza naționalității este interzisă”.
Aş dori, de asemenea, să vă informez că Italia implementează deja prevederile Directivei 2000/43/CE privind principiul egalității de tratament între persoane, fără deosebire de rasă sau origine etnică.
Mai mult, libertatea de mișcare este unul dintre cele 4 fundamente care stau la baza Uniunii Europene şi a adus mult mai multe beneficii acesteia precum şi statelor membre decât costuri. Conform mai multor estimări, românii contribuie cu aproximativ 1,5% la PIB-ul Italiei.
Astfel, românii joacă un rol foarte important în susținerea creșterii economice a Italiei prin acoperirea golurilor deja existente pe piața muncii şi prin creșterea nivelului de concurență în cadrul forței de muncă din Italia. De asemenea, sunt contributori neţi la sistemul de ajutor social. Acestea sunt chestiuni cheie care demonstrează rolul important jucat de români şi alți cetățeni ai Uniunii în creșterea economică a Italiei.
Incitarea la discriminare bazată pe naționalitate, rasă sau origine etnică este o încălcare flagrantă a normelor europene și italiene precum şi a principiilor care stau la baza construcției noastre europene.
Domnul Bounanno este, în calitatea sa de europarlamentar, o persoană publică şi, astfel, declarațiile lui, atunci când sunt făcute public, pot modela păreri și idei în spațiul public italian.
În concluzie, vă cer dumneavoastră şi Oficiului Național de Luptă Împotriva Discriminării Rasiale să acționați în așa fel încât acest caz să fie adus în fața justiției italiene. Oferind exemple puternice și concrete opiniei publice din Italia, aveți oportunitatea de a vă aduce o importantă contribuție la lupta împotriva discriminării.
Cu stimă,
Siegfried Mureşan
Membru al Parlamentului European

By |2015-02-25T15:43:00+00:00februarie 25th, 2015|Categories: comunicat de presa, Siegfried Muresan|Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presă – Deputatul european Siegfried Mureșan solicită autorităților italiene sancțiuni împotriva eurodeputatului Gianluca Buonanno
Comunicat de presă (8 decembrie 2014)Deputatul european Siegfried Mureşan aduce arta moldovenească la Parlamentul European
Deputatul european Siegfried Mureșan, organizează la Bruxelles, în perioada 8-12 decembrie 2014, expoziţia de artă moldovenească “Moldovan Art for Your Heart”.
“Se spune că arta poate înlătura barierele. Dar arta este chiar maiputernică decât atât: arta reunește oamenii. De aceea,organizez această expoziție: pentru a arăta Europei că cetățenii din România și cei din Republica Moldova, care împărtășesc nu numai aceeași istorie, dar şi aceeași limbă, tradiții șicredințe, sunt reuniți aici, în Parlamentul Europeanprin artă”, a declarat Siegfried Mureşan.
Evenimentul urmărește promovarea valorilor culturale și artistice din Republica Moldova, precum și reafirmarea sprijinului acordat de către deputatul european Siegfried Mureşan Republicii Moldova, în efortul de integrare europeană.
Artiştii care îşi vor expune operele în incinta Parlamentului European sunt Elvira Cemortan-Voloşin, Carmen Poenaru, Natalia Procop, Gutiera Prodan şi Alexandru Medinschi.
“Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană nu este doar victoria oamenilor politici de la Chişinău. Este şi meritul unor artişti precum Elvira CemortanVolosin, Natalia Procop, Carmen Poenaru, Vasile Medinschi şi Gutiera Prodan, care, prin frumoasele lor opere deartă, au dovedit întregii Europecă Republica Moldova este mult mai mult decât o țară înpartea de est a continentului nostru: este osursă constantă de creație și imaginație caracteristici fundamentaleale patrimoniului nostru european comun” a mai adăugat deputatul european Siegfried Mureşan.
“Parcursul european al Republicii Moldova devine din ce în ce mai mult o certitudine pentru noi, cei de la Parlamentul European. De aceea în calitate de membru al Delegaţiei UE – Republica Moldova, voi continua să susţin toate procesele de reformă care să aducă Chişinăul tot mai aproape de Uniunea Europeană, acolo unde de fapt îi este locul. Îi aştept cu drag la expoziţie pe toţi cei care doresc să cunoască şi latura artistică a celor din stânga Prutului”, a încheiat europarlamentarul Siegfried Mureşan.
Expoziţia, al cărei vernisaj va avea loc miercuri 10 decembrie de la ora 18.30, este organizată în parteneriat cu Ambasada Republicii Moldova în Belgia, Grupul Partidului Popular European, Ministerul Culturii din Republica Moldova, Centrul ArtElit şi Teleradio Moldova.
By |2014-12-08T15:26:00+00:00decembrie 8th, 2014|Categories: Alte evenimente Media, Comisia pentru Republica Moldova, comunicat de presa, evenimente pe, pe|Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presa – Deputatul european Siegfried Mureşan aduce arta moldovenească la Parlamentul European
Go to Top